Leder HMS, KS og ytre miljø

Med 95 års stolt tradisjon, har Martin M. Bakken AS lagt solide 'fotavtrykk' i lokalsamfunnet som den fremste byggentreprenøren i Innlandet. Med hovedkontor i Elverum og Hamar, står vi sterkt forankret i den lokale kulturen og markedsføringen, med en satsing på yrkesbygg, boligbygging og rehabilitering i det som regnes som tidligere Hedmark. Med en årlig omsetning på 4-500 MNOK og 90 ansatte fordelt på funksjonærer, håndverkere og lærlinger, står vi som et solid selskap i regionen. Som en del av familieeide AS Backe, er vi også en del av et stort konsern som har en nasjonal rekkevidde. AS Backe omfatter Backe Entreprenør, Backe Prosjekt og Backe Eiendom. Konsernet omsatte i 2023 for 7 milliarder kroner og har nærmere 1200 medarbeidere over hele landet. Nærhet til lokalsamfunn landet rundt vil fremdeles være viktig, samtidig som vi gjennom satsningen på Ett Backe utnytter en offensiv strategi for digitalisering av både entreprenør- og prosjektutviklingsvirksomheten, med mål om sømløst samarbeid med partnere og leverandører av bærekraftige bygg for oppdragsgivere i privat og offentlig sektor.

Firma Martin M. Bakken
Fylke Innlandet
Sted Elverum
Søknadsfrist 08.10.2023

Stillinger (135)

Vil du bidra med fagkompetanse hos Innlandets ledende byggentreprenør? Martin M. Bakken AS søker Leder for HMS, KS og ytre miljø. Er du interessert i kvalitet, helse, sikkerhet og miljø? Har du kompetanse å bidra med i et selskap med lang tradisjon? Martin M. Bakken AS søker etter en omgjengelig leder med sterk faglig interesse!

Som vår nye leder vil du ha et overordnet ansvar for selskaps HMS-, KS og miljøarbeid, og være fagansvarlig for de tilhørende systemene. Ditt primære ansvar vil være å fungere som en rådgiver for selskapets ledelse innenfor disse fagområdene. Som en del av et større konsern, vil du jobbe i et sterkt fagmiljø og ha ansvaret for at selskapets systemer og rutiner blir fulgt i selskapets ulike prosjekter. Du vil jobbe tett med prosjektledere og andre nøkkelpersoner for å sikre kvalitet, helse, sikkerhet og miljø i alle selskapets aktiviteter. Videre vil din ekspertise sikre at prosjekter er i samsvar med våre standarder og retningslinjer. Ditt fokus vil også være på ytre miljø og bærekraft, hvor du vil ha en nøkkelrolle i å drive selskapet mot en mer bærekraftig fremtid.

Martin M. Bakken er opptatt av kvalitet i alle ledd, og leter alltid etter kompetente medarbeidere. Vi sikrer at du får den nødvendige oppfølgingen og utvikling til å bli anerkjent som en faglig sterk ressurs i laget vårt.

Andre oppgaver som ligger til rollen, er blant annet:

  • Administrere og koordinere HMS-arbeid internt mot prosjekter, verneombud og mot sentralfunksjoner i konsernet.
  • Aktiv deltakelse i HMS-arbeid med holdningsskapende arbeid, kontroll, oppfølging og tilrettelegging på bedriftens byggeplasser.
  • Utarbeide Kontrollplaner for kvalitet og oppfølging av disse.
  • Påse at prosjekter bruker og følger selskapets styringssystem (TKS).
  • Organisere og bidra til gjennomføring av interne og eksterne revisjoner.
  • Intern og ekstern rapportering av avvik og andre fastsatte måltall (KPIer).
  • Gjennomføre opplæring innenfor miljøfagområdene, samt opptre som en pådriver for å fremme og utvikle klima- og miljøarbeidet.

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som er faglig engasjert innen arbeid med HMS, KS og ytre miljø. Du evner å arbeide systematisk og strukturert med rapportering, kvalitetssikring, prosesser og lignende. Videre har du en god evne til å samarbeide, og er løsnings-lærings- og utviklingsorientert. Du tar eierskap til rollen, trives med varierte oppgaver og har en forståelse for bransjens dynamikk.

Vi ser helst at du har:

  • Utdanning på bachelor- eller masternivå innenfor relevante fagfelt. Lang erfaring fra arbeid innenfor oppgaveområdene kan kompensere for manglende formell utdanning.
  • Teknisk eller ingeniørfaglig bakgrunn er en fordel.
  • Erfaring fra byggebransjen er sterkt foretrukket.

Hva tilbyr vi?

  • Konkurransedyktig lønn
  • Bonusordning
  • Pensjons- og forsikringsordninger
  • Mobiltelefon og andre nødvendige arbeidsverktøy
  • Kompetente medarbeidere og et tverrfaglig og fremoverlent arbeidsmiljø
  • Variert og spennende hverdag
  • God oppfølging med fokus på egenutvikling
  • Intern og ekstern kursing, blant annet gjennom Backeskolen

Er dette noe for deg? Send oss din CV og noen ord om din interesse innen 08.10.23.

Ta gjerne kontakt med våre rådgivere i The Assessment Company for mer informasjon om selskapet, stillingen og prosessen: Eline Vitsø Bjørnstad, Business Consultant, mobil 416 73 162 eller Marius Kjerneth, Consulting Manager, mobil 950 45 635.

Søk stilling

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS