Gjermundshaug Anlegg søker lærlinger med oppstart høst 2024

Gjermundshaug Anlegg er en samfunnsbevisst entreprenør på Innlandet med kontor på Elverum. Med våre 140 ansatte er Gjermundshaug Anlegg en bærekraftig aktør med solid økonomi og et godt arbeidsmiljø. Vår virksomhet omfatter infrastruktur veg, jernbane, vann & avløp, grunnarbeider eiendom og rivningsarbeider med hele landet som arbeidsområde.

Firma Gjermundshaug Anlegg
Fylke Innlandet
Sted Elverum
Søknadsfrist 23.03.2024

Stillinger (135)

Gjermundshaug Anlegg er en del av konsernet Eleda, som med sine 3000 ansatte er en betydelig nordisk aktør med store vekstambisjoner i Norge.

Gjermundshaug Anlegg har lang tradisjon for å satse på, og utdanne lærlinger til fagbrev innen anleggsbransjen. Får du lærlingjobb hos oss er ikke dette bare starten på din fremtid, du er også en av de vi bygger vår fremtid rundt.

Du bør ha fullført VG2 i anleggsteknikk da vi er ute etter lærlinger i Anleggsmaskinfører, Anleggsrørlegger, Drift og vedlikehold og Vei- og anlegg. Da har du antagelig stor interesse for faget og bransjen. Vi setter også pris på om du er ansvarsfull, fleksibel og selvstendig. Du må like å jobbe i team og være nysgjerrig. Hvis du i tillegg har en solid dose stå-på-vilje, godt humør og et sterkt ønske om å bidra positivt er du antagelig den rette lærlingen for oss.

Vi tilbyr

  • God lønn
  • ISO-sertifisert bedrift innen ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001
  • Gode forsikringsordninger med blant annet helseforsikring
  • En av markedets beste innskuddspensjoner
  • AFP

Vi søker nå lærlinger med oppstart sommer/høst 2024.

Vi anbefaler å søke fort da ansettelser kan skje løpende.

Kontaktpersoner:

Jeanette Bjørnstad Stenseth

HR-Leder

jeanette.stenseth@bga.no

SØK HER

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS