Avdelingsleder

MB Stillas AS (Mylift & Borud Stillas AS) er nå blitt en del av Renta AS. Renta AS ble etablert som selskap i Norge i 2018, da det finske morselskapet Renta Oy kjøpte vestlandsfirmaet Flexleie (50 ansatte og 120 mill. i omsetning). I 2021 kom nordnorske Byggesystemer med på laget (180 ansatte og 285 mill. i omsetning). I april i 2022 ble østlandsaktøren Utleiesenteret kjøpt opp (80 ansatte og 305 mill.). I 2023 ble Høyde-Service Utleie og Mylift Gruppen kjøpt og er dermed også en del av Renta. Renta AS er nå blant de største selskapene innen utleie av maskiner, stillas og øvrig utstyr til bygg- og anleggsbransjen. Vi er over 650 ansatte fordelt på 32 avdelinger. MB Stillas bytter navn til Renta Stillas og fortsetter i eget selskap. Som en totalleverandør av alle typer stillasløsninger tilbyr vi utleie, frakt og montering av stillas i ett og samme firma. Dette gjør oss til en svært pålitelig og konkurransedyktig stillasentreprenør. For å lykkes med videre vekst og fremgang er vi avhengige av å ha flere dyktige og motiverte medarbeidere.

Firma MB Stillas
Fylke Innlandet
Sted Hamar
Søknadsfrist 08.10.2023

Stillinger (135)

Er du en dyktig leder med god struktur? Da kan dette være stillingen for deg!

MB Stillas trenger en ny entusiastisk leder til vår avdeling på Hamar. Vi er en stor aktør innen stillas og har bransjens nyeste og bredeste utvalg av stillas og heiser. Avdelingen skal ledes med fokus på våre kunder, kvalitet i alle leveranser, egne ansatte og økonomiske resultater. Stillingen rapporter til daglig leder.

Som avdelingsleder i MB Stillas skal du lede et kompetent team 45 medarbeidere, og ha direkte ledelse for ansvarlige prosjektledere, operative prosjektledere, lagerleder og leder for Lillehammer avdelingen. Din oppgave blir å sørge for at disse jobber godt sammen, utarbeide gode rutiner og drive kontinuerlig oppfølgning.

Du vil stå ansvarlig for utvikling av organisasjonen og sørge for riktig bemanning i avdelingen. Du vil også være ansvarlig for avdelingens administrative rutiner og være økonomi- og resultatansvarlig for avdelingen, samt ansvarlig for kvalitet og HMS.

Som leder må du støtte, motivere, utfordre og følge opp egne ansatte til å bidra til personlig utvikling og trivsel for den enkelte, samt legge til rette for og bidra til trivsel og miljø for avdelingen som helhet.

Det er ønskelig at du har:

  • Relevant høyere utdannelse er en fordel. Relevant erfaring kan kompensere for utdanningskravet
  • Solid erfaring med personalansvar og utvikling av egne medarbeidere
  • Erfaring fra bygg og anlegg eller beslektet bransje en fordel
  • God systemforståelse/ digital kompetanse
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

For å lykkes og trives i stillingen er det viktig at du er en trygg leder som er selvstendig og har stort pågangsmot. Du er fremoverlent og setter seg høye mål. Du får ting gjort og fullfører det du har startet på, og har god struktur i arbeidet. Vi ser også at du er en god relasjonsbygger med gode samarbeidsevner.

Noe av det vi kan tilby deg:

En jobb med spennende og varierte arbeidsoppgaver. Du blir en del av er godt arbeidsmiljø hvor lagånd og samspill på tvers av avdelingene kjennetegner oss. Du får jobbe i et ambisiøs og offensivt selskap med kollegaer som har pågangsmot og evne til å lykkes. Selskapet er preget av solide økonomiske resultater, tilfredse kunder og høy kvalitet i våre leveranser. Hos oss får du gode muligheter for faglig og personlig utvikling og konkurransedyktige lønnsbetingelser.

Greit å vite:

  • Søknadsfrist: 08.10.23
  • Lokasjon: Hamar

Jefferson Wells bistår oss i rekrutteringen. Har du spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med oss via:

  • Dag Haavardsen - Epost: dag.haavardsen@jeffersonwells.no. Mobil: 970 78 748
  • Sofie Hangaard Linge - Epost: sofie.hangaard.linge@jeffersonwells.no. Mobil; 476 78 701.

MB Stillas er opptatt av mangfold, og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss, uavhengig av kjønn, nasjonalitet, livssyn og etnisk bakgrunn. Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Jefferson Wells sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Søk stilling

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS