Produksjonssjef

Forretningsområdet NCC Infrastructure er en nordisk organisasjon som har spesialisert seg på bærekraftige løsninger innen infrastruktur, anleggsarbeid og grunnarbeid. Gjennom kundetilpassede konsepter og moderne arbeidsmetoder kan vi tilby en spennende jobb i et utviklende miljø. I løpet av de neste årene står Norge overfor store investeringer i infrastrukturprosjekter. Division Civil Engineering Norway er en del av forretningsområdet NCC Infrastructure, og er en betydelig aktør innen utvikling og gjennomføring i alle typer anleggsprosjekter. Våre prosjekter omfatter blant annet veianlegg, jernbane, broer, kaier, tunneler, industri-, kraft- og idrettsanlegg. NCC skal reflektere våre kunder så vel som samfunnet rundt oss, og er avhengig av ansatte med ulik kompetanse. Vi ønsker å ansette mennesker med ulik bakgrunn og verdsetter kunnskapen, mangfoldet og erfaringen det gir. NCC er et av de ledende entreprenørselskapene i Norden, og omfatter utvikling av næringseiendom, bygge- og infrastrukturprosjekter samt produksjon av asfalt og steinmaterialer. I 2022 omsatte NCC for cirka 54 milliarder SEK og hadde 12 500 ansatte. NCCs aksjer er notert på Nasdaq Stockholm.

Firma NCC Infrastructure
Fylke Viken, Buskerud
Sted Drammen
Søknadsfrist 21.01.2024

Stillinger (135)

i søker ny produksjonssjef til vårt pågående prestisjeprosjekt i Drammen!

Dine nye utfordringer og ansvarsområder

Som Produksjonssjef på pågående prosjekt UDK03 – Underbygning Drammen stasjon - Sundhaugen – har man det primære ansvaret for arbeid tilknyttet grunn og fundamentering. Prosjektet kjennetegnes av høy kompleksitet når det gjelder planlegging, logistikk og koordinering av en rekke tekniske fag, og skal overleveres innen utgangen av 2025. Gjennom prosjektets produksjonsapparat vil du være ansvarlig for at produksjonen utføres i henhold til prosjektkrav, inklusiv tids- og ressursplanlegging og de økonomiske resultatene av egen produksjonsblokk. Innen ditt fagområde vil du ha overordnet ansvar for oppfølging av HMS, kvalitet og ytre miljø.

Rollen tilhører NCC Divisjon Civil, avdeling Store Prosjekt, som er en mobil avdeling i NCC. Noe reisevirksomhet i rollen må påregnes avhengig av prosjektlokasjon i fremtiden.

Din bakgrunn og erfaringer

For å trives hos oss i NCC ser vi for oss at du har et positivt engasjement, våger å tenke nytt og er tydelig i dine meninger. Du er løsningsorientert og vet at struktur og planmessighet sammen med teamfokus fører til gode resultat. Som Produksjonssjef på vårt prestisjeprosjekt har du en solid ansvarsfølelse og et kommersielt tankesett. Du evner å kommunisere på tvers av tekniske disipliner og med ulike samarbeidspartnere, internt og ekstern.

Vi ser etter deg med høyere teknisk utdannelse på minimum bachelornivå, men lengre erfaring kan kompensere for dette. Du har god erfaring innen bygg- og anleggsbransjen, fortrinnsvis innen betong, grunn og fundamentering, og har erfaring med å lede funksjonærer og yrkesarbeidere, samt styring av underentreprenører. Din erfaring inkluderer kundekontakt og avklaringer gjeldende kontrakt, teknikk og generell møtevirksomhet. Du har gode fremstillingsevner på både skandinavisk og engelsk, muntlig og skriftlig.

Vi tilbyr

Hos NCC blir du del av et solid fagmiljø med engasjerte og dyktige kollegaer som er opptatt av å gjøre hverandre bedre. Vi er et selskap i vekst, og gjennom spennende prosjekter vil du få muligheten til å sette et tydelig fotavtrykk i vår videre utvikling. Du blir en del av en organisasjon med et gjennomtenkt verdigrunnlag, høy miljøbevissthet, og en sterk vilje til å lykkes. Dette bidrar til at vi har mange fornøyde og stolte ansatte. Vi har også et godt tilbud for personlig og faglig utvikling og opplæring, og tilbyr konkurransedyktige betingelser med gode pensjon- og forsikringsordninger.

Søknadsinformasjon

Jefferson Wells samarbeider med NCC i denne rekrutteringsprosessen og håndterer alle henvendelser på vegne av selskapet. Send inn din søknad her!

Obs! I henhold til NCC sin sikkerhetskultur vil vi gjennomføre en bakgrunnssjekk via Semac for den endelige kandidaten til denne stillingen.

For ytterligere spørsmål om stillingen eller prosessen, kontakt Jefferson Wells ved;
Siri Aulund / tlf. 478 00 825 / siri.aulund@jeffersonwells.no, eller;
Sofie Hangaard Linge / tlf. 476 78 701 / sofie.hangaard.linge@jeffersonwells.no

Vi er opptatt av mangfold og inkludering og oppfordrer alle kandidater til å søke. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 21. januar 2024

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS