Prosjektleder

NCC er et av de ledende entreprenørselskapene i Norden, og omfatter utvikling av næringseiendom, bygge- og infrastrukturprosjekter samt produksjon av asfalt og steinmaterialer. I 2022 omsatte NCC for cirka 54 milliarder SEK og hadde 12 500 ansatte. NCCs aksjer er notert på Nasdaq Stockholm.

Firma NCC Building
Fylke Vestfold, Buskerud
Sted Tønsberg, Lier
Søknadsfrist 02.03.2024

Stillinger (135)

Prosjektleder NCC Norge, Building Viken Vest

I NCC Building spesialiserer vi oss på utvikling, bygging og rehabilitering av bærekraftige næringsbygg, helsebygg, undervisningsbygg og badeanlegg for både offentlige og private kunder. Vi fokuserer på utvikling i tidligfase i nært samarbeid med oppdragsgiver. Med en solid historie med vellykkede prosjekter og fornøyd kunder, er vi blant de ledende entreprenørselskapene i Norden.

Vi opplever stor vekst og økt etterspørsel etter vår kompetanse i Vestfold/Telemarks-området, og utvider nå vårt nedslagsfelt i denne regionen. Vi har allerede en etablert gruppe i Tønsberg, men ser behovet for ytterlige kompetente ressurser i området fra Tønsberg til Skien.

Om rollen

Som Prosjektleder får du en sentral rolle med betydelig innflytelse i vår organisasjon og prosjekt. Dine ansvarsområder inkluderer overordnet styring og ledelse av byggeprosjekter, der du sikrer både budsjettoppfølging og kvalitetssikring. Du vil lede planleggingen og gjennomføringen av både store og mellomstore byggeprosjekt og sørge for effektiv styring av alle aspekter ved prosjektet, inkludert prosjektteamet, planlegging, risikostyring og kostnadsoppfølging.

Vi ser etter en person med solid bransjeerfaring fra tilsvarende rolle hos enten byggherre, entreprenør eller rådgiver. For å lykkes i denne stillingen bør du minimum ha:

  • Bachelor/Mastergrad innen relevant fagområde
  • Solid økonomisk og forretningsmessig forståelse
  • Sterke kommunikasjonsferdigheter og evne til å samarbeide på tvers av fagområder
  • Lederegenskaper med evne til å motivere og veilede et team

Vi tilbyr

I NCC får du muligheten til å ta del i store og komplekse samspillsprosjekter. Vi legger vekt på egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Du vil arbeide tett med hyggelige og kompetente kollegaer i et miljø som ikke er større enn at man blir godt kjent, samtidig som du er en del av et større konsern som gir bredde, profesjonalitet og støtte.

Stillingen vi bli tilknyttet avdeling Viken Vest som har kontor lokasjoner både på Kjellstad i Lier og sentralt i Tønsberg.

Høres dette interessant ut? Da vil vi gjerne høre i fra deg.

Vi kontakter kandidater fortløpende. Vi benytter Semac bakgrunnsjekk på denne stillingen.

Søk her

Kontaktpersoner:

Frode Pettersen
Leder for marked og prosjektutvikling
frode.pettersen@ncc.no

Vendie Myr
HR- spesialist
952 60 778
vendie.myr@ncc.no

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS