NCC

Mekaniker til verksted i NCC Industry – Område Buskerud, Vestfold, Telemark

Det er mangfoldet av unike ferdigheter, bakgrunn og erfaring som utgjør forskjellen i NCC. Vi ønsker å ansette mennesker med ulik bakgrunn og verdsetter kunnskapen, mangfoldet og erfaringen det gir. NCC skal reflektere våre kunder så vel som samfunnet rundt oss og er avhengig av ansatte med ulik kompetanse. NCC er ett av Nordens ledende selskaper innen bygg og anlegg, infrastruktur og eiendomsutvikling med en årlig omsetning på 57 milliarder SEK i 2023 og ca. 12 200 ansatte. NCC er børsnotert på Nasdaq Stockholm.

Fakta om stillingen:

Firma: NCC Industry

Fylke: Buskerud, Vestfold, Telemark

Sted: Lierstranda og omegn

Søknadsfrist: 15.10.2024

Asfaltbransjen har lange og sterke tradisjoner og du vil få en viktig rolle i moderniseringen av virksomheten. I NCC ønsker vi å utvikle fagkunnskapen og ta vare på det beste i tradisjonell praksis, men vi ønsker også å profesjonalisere produksjonen ytterligere, slippe til nye tanker om hvordan produksjonen kan effektiviseres og logistikken forbedres.

Arbeidsoppgaver:

  • Reparasjon og vedlikehold av asfaltutleggere, valser og annet asfaltutstyr inne på verkstedet i vinterperioden
  • Service, feilretting og støtte i servicebil ute på veien i sommersesongen

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Relevant fagbrev innen; Anleggsmaskiner, bil, bil elektro, lastebil, landbruk eller automasjon
  • Erfaring fra anleggsdrift eller produksjonsbedrift
  • Førkort kl B
  • Ønskelig med kl C1, men ikke ett absolutt krav
  • Selvstendig, pålitelig og pliktoppfyllende
  • Seviceinnstilt og gode kommunikasjonsevner

Kontorsted vil være ved vårt verksted i Lierstranda i Drammen. Det må påberegnes noe reisevirksomhet og du vil inngå i en vaktordning i sesong.

NCC tilbyr spennende oppgaver innen et viktig område i vårt samfunn. Vi har konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt arbeidsmiljø. Du vil også få en aktiv rolle i en bedriftskultur som er basert på sterke verdier som styrer vår atferd. Dette er med på å skape en mer bærekraftig byggeprosess, der du samtidig bygger en karriere som er synlig i hele samfunnet.

Høres dette interessant og spennende ut? Ta gjerne kontakt med Joakim Husby, mobil 48189065 eller Pål Rikard Thomas mobil 92641077.

Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.

Søknadsfrist 15.10. 2024, men søknader behandles fortløpende.

NCC Industry AS legger hovedvekt på industriproduksjon – steinmaterialer og asfalt samt asfaltentrepriser. Vi er en proaktiv partner med ekspertise både innen produksjon og entreprenørvirksomhet, med hovedvekt på bærekraftige løsning.Både produkter og metoder i NCC Industry utvikles slik at virksomheten i minst mulig grad påvirker miljøet. Nye energibesparende asfaltprodukter, gjenvinning av asfalt og alternativt drivstoff er noen eksempler. NCC Industry vil gjennom ulike initiativ medvirke til en mer bærekraftig samfunnsutvikling.

NCC Industry er en av Norges største asfaltentreprenører og har virksomhet i hele landet. Virksomheten er inndelt i to sektorer: Steinmaterialer og Asfalt.

NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk. Enheten produserer årlig 1,5 mill tonn asfalt, det meste til større veianlegg for Statens Vegvesen og kommunale/fylkeskommunale prosjekter. I tillegg legges asfalt på veier, plasser og i parkeringshus for et stort antall private og offentlige kunder.

Søk her!

Powered by Labrador CMS