Mekaniker

Implenia er den ledende leverandøren av bygg- og anleggstjenester i Sveits med over 10.000 ansatte. Selskapet er børsnotert i Sveits og har et internasjonalt miljø med marked flere steder i Europa. I Norge har vi spisset oss med unik spesialkompetanse på komplekse infrastrukturprosjekter innen tunnel, bru og betong. Det har gitt resultater, og med 3 milliarder i omsetning er vi i sterk vekst! Vi har en jordnær arbeidskultur som består av mer enn 600 entusiastiske fagpersoner som verdsetter godt humør og kompetanse. Hos oss vil du finne en gruppe mennesker som er stolte av de utfordrende og komplekse oppgavene vi løser i felleskap. Vi har hovedkontor på Lysaker i Oslo, og har prosjekter over hele landet.

Fakta om stillingen:

Firma: Implenia Norge

Fylke: Akershus

Sted: Dal

Søknadsfrist: 10.11.2024

Vi utvider maskin- og utstyrsparken i Implenia. Vil du være med på reisen som vår nye mekaniker? 

I Implenia er vi over 600 engasjerte kollegaer som hver dag utfører samfunnsnyttige infrastrukturprosjekter. Akkurat nå står vi overfor en stor og utfordrende oppgave: Vi skal levere bærekraftig infrastruktur som gir samfunnet enklere, tryggere og mer effektiv reisevei.

Vi tar utfordringen, gjør du?

Implenia har vunnet mange store og spennende prosjekter de siste årene som gjør at vi nå utvider maskin- og utstyrsparken vår. Med det trenger vi flere ressurser for å bidra til denne utviklingen, og vi søker nå ny mekaniker til hovedlageret vårt på Dal i Eidsvoll. Her vil du ha en lokal forankring, samtidig som det kan bli aktuelt med noe reisevirksomhet til prosjekt.

I denne stillingen vil du være en sentral ressurs på vårt hovedverksted, og en del av et solid tverrfaglig team som omfatter både kjøretøy, elektro, vannbehandling, pumpeteknikk, mm.

Du vil jobbe selvstendig med ansvar for reparasjon av maskiner, tilstandskontroller og løpende verkstedsoppgaver. Arbeidsoppgavene er varierte, og du vil jobbe i et dynamisk miljø med god mulighet for faglig utvikling og kursing der det er behov og ønske.

I Implenia satser vi på talentene, og vi er kjent for et inkluderende arbeidsmiljø hvor vi tror på at våre ulikheter gjør oss sterkere. Hos Implenia verdsetter vi mangfold. Vår rekrutteringsprosess er derfor rettet mot å fremme likeverd og inkludering. Du vil få gode utviklingsmuligheter og bli en del av et faglig sterkt team.

Som mekaniker hos oss, vil du få ansvar for:

  • Reparasjon av anleggsmaskiner, gjerne i samarbeid med maskinleverandør.
  • Reparasjon av anleggsutstyr benyttet i tunnel- og brubygging

Løpende verkstedoppgaver, som

  • Klargjøring og konservering
  • Takst og tilstandskontroll av utstyr fra prosjekt 

Til denne stillingen ser vi etter deg som trives i et hektisk arbeidsmiljø, som er en pådriver og som motiveres av å samarbeide i et tverrfaglig team. Du er nysgjerrig på faget og ønsker å utvikle deg og være en bidragsyter. Du evner å være kreativ og se løsninger i et økonomisk perspektiv, og har en god gjennomføringskapasitet. Som person er du selvdreven, allsidig og har pågangsmot til å møte nye utfordringer.

Som mekaniker er det krav om fagbrev innen landbruk, anlegg eller tunge kjøretøy. Relevant erfaring kan kompensere for dette.

Det er et krav om førerkort klasse BE, maskinførerbevis og truckførerbevis. Det er også ønskelig med førerkort klasse C.

Stillingen er lokalisert på hovedlageret på Dal med ordinær femdagers uke, og vi søker derfor i utgangspunktet en lokal ressurs, men pendlere med den riktige kompetansen vil også være aktuelle.

Passer du til beskrivelsen? Da vil vi gjerne ha deg med i teamet!

Vi tar fortløpende vurderinger av innkommende søknader.

For ytterligere spørsmål om stillingen eller prosessen

 Verksmester Stefan Sanfridsson, +47 479 04 150, stefan.sanfridsson@implenia.com

SØK STILLING

Powered by Labrador CMS